Με γνώμονα το πάθος για την σωστή θρέψη και τροφή για όλους, αλλά κυρίως για την νέα γενιά, η EλGen αναζήτησε τους πιο αξιόπιστους συνεργάτες στην Ευρώπη, προκειμένου να δημιουργήσει μία σειρά προϊόντων που ανταποκρίνονται στις αρχές της. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία της οικογένειας Crisp Corn. Τα Crisp Corn, Crisp Corn Chips και Crisp Rolls, χάρη στην μοναδική τους γεύση, τη υψηλή θρεπτική τους αξία και παράλληλα τις περιορισμένες θερμίδες, έγιναν προϊόντα που το κοινό λάτρεψε. Η γκάμα διαρκώς ανανεώνεται, εμπλουτίζεται με νέες γεύσεις που δεν υπάρχουν σε κανένα άλλο προϊόν του είδους στην αγορά και κατακτώντας το παρόν, οδεύει ολοταχώς για ένα πιο γευστικό και ποιοτικό μέλλον.

Crisp Corn

Οι καλαμποκογκοφρέτες… αλλιώς! Πιο γευστικές, πιο θρεπτικές και με πολύ λίγες θερμίδες, οι καλαμποκογκοφρέτες Crisp Corn ανάγουν ένα κατά τα άλλα «βαρετό» σνακ σε απολαυστική προσθήκη στην διατροφή μας. Με μοναδικές γεύσεις, πλούσια θρεπτική αξία και τα πιο αγνά υλικά, τα Crisp Corn μπορούν να καταναλωθούν σκέτες, με δεκάδες γευστικούς συνδυασμούς, και να συνοδεύσουν κάθε γεύμα από το πρωί ως το βράδυ.

Crisp Corn Chips

Ποτέ η απόλαυση δεν ήταν τόσο… αθώα! Τα Crisp Corn Chips είναι ο αλμυρός και απίθανα γευστικός πειρασμός που μπορούμε να απολαμβάνουμε χωρίς τύψεις. Φτιαγμένα με καλαμπόκι και ρύζι, σε τρείς υπέροχες γεύσεις, τα Crisp Corn Chips έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στο snacking με κάθε μπουκιά.

Crisp Rolls

Ποτέ άλλοτε ένα γλυκό σνακ δεν είχε τόσο λίγες θερμίδες! Τα Crisp Rolls με σοκολάτα, είναι μικρές, αφράτες μπουκιές από ρύζι , τυλιγμένες σε πολυτελή, πλούσια σοκολάτα. Διαθέσιμα σε δύο επιλογές: Dark και γάλακτος, τα Crisp Rolls ήρθαν για να γεμίσουν απόλαυση όλες τις στιγμές της ημέρας μας, με κάθε μπουκιά, και να την κάνουν να roll-άρει πιο γλυκά!

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ELGEN ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μετά την πολυετή επιτυχημένη καριέρα του στην Αμερική , επιστρέφει στην Ελλάδα και καθιερώνεται στο γαστρονομικό κοινό κερδίζοντας Βραβείο Χρυσού Σκούφου και πολλά Bραβεία Gourmet . Μετά από πολυετή εμπειρία , ξεκινά το δικό του site dimitrisskarmoutsos.gr από όπου μοιράζεται πλέον τα μαγειρικά του μυστικά.

Η εταιρία ELGEN , έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον καταξιωμένο chef αποφασίζει να ενώσει το όνομα της με αυτό του Δημήτρη και να λανσάρει στην ελληνική αγορά τις καλαμπογκοφρέτες Crisp Corn .

Eξάλλου όπως και ο ίδιος υποστηρίζει για το προϊόν ¨η ποιότητα συναντά τη γεύση¨.