Η πορτογαλική εταιρεία Danesita, που ανήκει στον κορυφαίο όμιλο παραγωγής μπισκότων, την Biscuit International, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1978 όταν οι ιδρυτές της αποφάσισαν να φέρουν στα νοικοκυριά της πόλης την αίσθηση της σπιτικής ζαχαροπλαστικής. Η εταιρεία έχει δανικές επιρροές καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία της παράγοντας swiss rolls και εν συνεχεία άλλα προϊόντα όπως μπισκότα βουτύρου, φρυγανιές και οικογενειακά κέικ.

Έχουν χτίσει μια σύνθετη παραγωγική διαδικασία, επενδύοντας στις πιστοποιήσεις ποιότητας και την ανταγωνιστικότητα για να είναι σε θέση να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες και τους καταναλωτές τους.

Σήμερα, μετά από πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας και εξαγωγή σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως , ενώνοντας παραδοσιάκες τεχνικές με νέες τεχνολογίες και επιλέγοντας τις αγνότερες πρώτες ύλες φέρνουν στους καταναλωτές ένα ξεχωριστό και τρομερά γευστικό προϊόν.

Το μυστικό της επιτυχίας τους? Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων τους, πιστοποιημένη από διεθνείς φορείς, όπως το IFS ή το BRC καθώς και η επιθυμία τους να δημιουργούν διαρκώς νέα προιόντα.

Προϊόντα